Міграційники Чернігівщини примусово видворили за межі України громадянина Узбекистану, який…

Міграційники Чернігівщини примусово видворили за межі України громадянина Узбекистану, який незаконно перебував на території нашої держави

Міграційники    Чернігівщини примусово видворили за межі України громадянина Узбекистану, який незаконно перебував на  території нашої держави

13  березня  2018 року фахівці сектору організації запобігання нелегальній міграції реадмісії та видворення відділу у справах іноземців та ОБГ УДМС України в Чернігівській області провели процедуру примусового видворення за межі території України громадянина Республіки Узбекистан,який порушив правила перебування на території України.

Іноземця було затримано 26 лютого 2018 року працівниками ГУДМС України в Одеській області.

Як виявилося, 30-річний громадянин Узбекистану прибув до України у 2017 році з  метою відпочинку, і… порушив правила перебування.

За рішенням суду іноземця-порушника  помістили до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

А  13 березня 2018 року, працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції реадмісії та видворення відділу у справах іноземців та ОБГ УДМС України в Чернігівській області доправили громадянина Узбекистану  із Чернігівського ПТПІ (Ріпкинський район, с. Розсудів) до міжнародного  аеропорту   «Жуляни», та відправили у країну  його громадянської належності.

Управління ДМС у Чернігівській області