УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Чернігівщини упродовж вересня проведуть інформаційну кампанію та розкажуть школярам…

Міграційники Чернігівщини упродовж вересня проведуть інформаційну кампанію та розкажуть школярам і студентству регіону «Все про біометричні документи у деталях»

Міграційники Чернігівщини упродовж вересня проведуть інформаційну кампанію та розкажуть школярам і студентству регіону «Все про біометричні документи у деталях»

З 1 вересня в УДМС України в Чернігівській області стартувала інформаційна кампанія «Все про біометричні документи у деталях». Захід  спрямований на популяризацію сучасних біометричних документів серед учнівської   та студентської молоді. Отож упродовж першого осіннього місяця міграційники Чернігівщини проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо біометричних документів в Україні у кожному куточку Сіверщини, побувають у школах та гімназіях, коледжах і технікумах, інститутах та університетах.

Упродовж першої декади  вересня, тематичні лекції та уроки відбулися у Коропській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Е.Г. Шевченка,  у  Корюківській районній гімназії, Ковчинській ЗОШ  І-Ш ступенів імені Л.П. Деполович Куликівської районної ради, Ніжинській ЗОШ І-Ш ступенів   та Гімназії № 3, Носівській гімназії, Замглайській та Олешнянській загальноосвітніх школах  Ріпкинського району, Сосницькій гімназії ім. О.П. Довженка.

Варто зазначити, що у Корюківці на заході були присутні 29 гімназистів, яким у 2017-2018 роках виповниться 14 років. Серед присутніх юнаків  один учень   вже отримав паспорт громадянина України у формі пластикової картки, тож він люб’язно продемонстрував документ нового зразка своїм однокласникам. А на завершення зустрічі т.в.о. завідувача Корюківського районного сектору міграційної служби Чернігівщини Тетяна Макаренко  вручила кожному учню пам’ятку про порядок оформлення паспорта  громадянина України у формі картки.

Інформаційно-роз’яснювальна кампанія триватиме до кінця вересня. Отож у міграційників Чернігівщини  попереду ще багато цікавих зустрічей із школярами, гімназистами  та студентами, адже службовці розповідатимуть «Все про біометричні документи у деталях» у найбільших навчальних закладах   Сіверського краю.

Управління ДМС у Чернігівській області