Міграційники Рівненщини взяли участь у інформаційній кампанії щодо обізнаності населення проблемам…

Міграційники Рівненщини взяли участь у інформаційній кампанії щодо обізнаності населення проблемам сучасного рабства

Міграційники Рівненщини взяли участь у інформаційній кампанії щодо обізнаності населення проблемам сучасного рабства

26 липня завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції реадмісії та видворення УДМС України в Рівненській області Олександр Власиневич взяв участь в інформаційній кампанії спрямованій на подолання  торгівлі людьми, організованій Рівненською обласною державною адміністрацією. Працівник Рівненської міграційної служби виступив у програмі тренінг-інструктажу з цільовими завданнями.

Міністерство соціальної політики анонсувало старт відповідної загальнонаціональної кампанії, метою якої є привернення уваги до проблем торгівлі людьми та об`єднання зусиль для подолання цього негативного явища.

Такі акції відбуваються в Україні з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми до 30 липня 2018 року. Інформаційна кампанія пройде на всій території країни у форматі квест – лабіринту для підвищення обізнаності населення щодо проблеми сучасного рабства.

Керівник сектору  візьме участь у безпосередньому проведенні акції у           м. Рівне на Майдані Незалежності, котрий відбудеться 30 липня.

Управління ДМС у Рівненській області