УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники запоріжчини продовжують виявляти іноземців-нелегалів

Міграційники запоріжчини продовжують виявляти іноземців-нелегалів

Міграційники запоріжчини продовжують виявляти іноземців-нелегалів

В Запоріжжі тривають профілактичні цільові заходи з виявлення іноземців, які незаконно перебувають на території України. На цьому тижні під час перевірки ринків та торгівельних майданчиків міста спеціалістами міграційної служби, відповідальними за напрямок роботи по протидії нелегальній міграції, разом із патрульною поліцією було виявлено чотири іноземців-порушників.
Так, працівниками Комунарського РВ у місті Запоріжжя УДМС України був виявлений громадянин Грузії, який нелегально перебував на території України. Іноземця доставили до територіального підрозділу міграційної служби для притягнення його до адміністративної відповідальності та прийняття рішення про примусове повернення з України. 
Під час перевірки кіосків громадського харчування у центрі міста були виявлені іноземці-студенти: громадянин Вірменії та два громадянина Сирії, які працювали без відповідних документів на працевлаштування. Порушників було доставлено до Вознесенівського РВ у місті Запоріжжя УДМС України для складання протоколів про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». 
Наразі встановлюються власники торгівельних точок для притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 204 КУпАП «Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів».
Міграційники наголошують, якщо громадянам стають відомі факти незаконного перебування іноземців на території нашої держави необхідно звертатися до найближчого підрозділу міграційної служби, або повідомити інформацію за телефоном «гарячої лінії» УДМС в Запорізькій області (061) 233-03-74.
(фото Патрульна поліція Запоріжжя)

Управління ДМС у Запорізькій області