Міграційники Запорізької області під час проведення спільних заходів продовжують виявляти нелегальних…

Міграційники Запорізької області під час проведення спільних заходів продовжують виявляти нелегальних мігрантів

Міграційники Запорізької області під час проведення спільних заходів  продовжують виявляти нелегальних мігрантів

 15 червня на одному із ринків Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області,  в рамках операції «Кордон-2017», працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС України в Запорізькій області спільно з співробітниками Державної прикордонної служби України та УБЗПТЛ ГУНП в Запорізькій області була проведена масштабна операція щодо виявлення порушників міграційного законодавства України.

Працівниками служб було перевірено понад ста іноземців. Результатами операції стало виявлення 5 іноземців, які перебувають на території України з порушенням законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

У відношенні громадянина Республіки Вірменія працівниками УДМС прийнято рішення про примусове повернення за межі України, а чотирьох громадян Республіки Азербайджан, за проживання по документам, термін дії яких закінчився, притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками частини 1 статті 203 КУпАП.

Окрім порушників міграційного законодавства, був також виявлений громадянин, якого з березня 2016 року за вчинення хуліганських дій було оголошено в розшук Тернопільським ВП ГУНП в Тернопільській області. Затриманого було доставлено до Дніпрорудненського відділення поліції для подальшої передачі ініціатору розшуку.Міграційники Запорізької області під час проведення спільних заходів  продовжують виявляти нелегальних мігрантів

Управління ДМС у Запорізькій області