На Буковині через ПП «Мамалига» примусово видворили громадянку Молдови

На Буковині через ПП «Мамалига» примусово видворили громадянку Молдови

На Буковині через ПП «Мамалига» примусово видворили громадянку Молдови

Громадянку Республіки Молдова примусово видворили з країни працівники УДМС у Чернівецькій області.

Раніше  жінка притягалася до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП за порушення встановленого терміну перебування в Україні більше  дозволеного 90-денного терміну. Керівництвом УДМС у Чернівецькій області щодо неї було прийнято рішення про примусове повернення з території України із забороною в’їзду в Україну терміном на три роки. Однак працівники прикордонної служби України своєчасний виїзд іноземки за межі країни не підтвердили.

Після повторного виявлення працівниками Кіцманського РВ УДМС у  Чернівецькій області злісну порушницю міграційного законодавства, яка не виконала самостійно рішення про примусове повернення, знову було притягнуто до адмін-відповідальності та оштрафовано. Однак цього разу  відносно вказаної іноземної громадянки було направлено адміністративний позов до суду для примусового видворення.

Наразі Першотравневий районний суд м. Чернівці пристав на аргументи буковинських міграційників та прийняв  рішення про її негайне видворення.

Працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення спільно з працівниками Кіцманського РВ УДМС у Чернівецькій області забезпечили громадянці Молдови супровід до пункту пропуску "Мамалига", де передали жінку та її неповнолітню дитину працівникам прикордонної служби та молдовської поліції.

Управління ДМС у Чернівецькій області