На Буковині підбили підсумки по операції «Мігрант»

На Буковині підбили підсумки по операції «Мігрант»

На Буковині підбили підсумки по операції «Мігрант»

170 іноземців та осіб без громадянства, які порушили правила перебування в Україні та транзитного проїзду через її територію, виявили працівники Управління ДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками ГУ НП у Чернівецькій області, Чернівецького прикордонного загону, УСБУ у Чернівецькій області та представниками органів місцевого самоврядування в рамках операції «Мігрант», що тривала від початку березня до кінця травня. Зазначених осіб притягнуто до адмін-відповідальності за ч. ст. 203 КУпАП.

За ст. 204 КУпАП («Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів») притягнуто 2 громадян. Щодо 56 мешканців області, громадян України за невжиття заходів до своєчасної реєстрації іноземців застосовано вимоги ст. 205 КУпАП. Ще чотирьох громадян України за порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг притягнуто до адмін-відповідальності  за ст. 206 КУпАП.

До 71 іноземця застосовано рішення про примусове повернення, 12-м заборонено в’їзд в Україну, 2-х видворено за межі країни в примусовому порядку, стосовно 23-х прийнято рішення про скорочення терміну перебування на території України.

Управління ДМС у Чернівецькій області