На Буковині привітали ліквідаторів аварії на ЧАЕС

На Буковині привітали ліквідаторів аварії на ЧАЕС

На Буковині привітали ліквідаторів аварії на ЧАЕС

В день ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС в Чернівецькій області відбувся ряд зустрічей зі свідками та учасниками найбільшої техногенної катастрофи минулого століття, котрі ризикуючи власним життям робили все від них залежне, щоби локалізувати смертельну небезпеку та захистити країну від негативних наслідків.

Працівники УДМС у Чернівецькій області привітали ветерана паспортної служби Анатолія Українця, який у складі працівників тодішнього ВВІР УМВС у Чернівецькій області забезпечував роботу пропускної системи до зони зараження.

Завідувач Хотинського РС УДМС у Чернівецькій області зустрілася з мешканцем Хотинського району Віктором Бродовінським, завідувач Кельменецького РС УДМС у Чернівецькій області Ігор Солодюк – з жителем с. Бузовиця Валерієм Чебаном, завідувач Кіцманського РС УДМС у Чернівецькій області Микола Харитон – з мешканцем районного центру Павлом Кибичем, т.в.о. завідувача Герцаївського РС УДМС у Чернівецькій області Діана Згирча – з мешканцем району Петром Ісаком. 

Представники міграційної служби тепло привітали ліквідаторів аварії на АЕС з їхнім сумним святом, побажали міцного здоров’я і довгих років життя та вручили невеличкі подарунки від колективів працівників Управління та районних підрозділів УДМС області.

Управління ДМС у Чернівецькій області