На Буковині проводиться роз’яснювальна робота в рамках Всеукраїнського тижня права

На Буковині проводиться роз’яснювальна робота в рамках Всеукраїнського тижня права

На Буковині проводиться роз’яснювальна робота в рамках Всеукраїнського тижня права

В рамках Всеукраїнського тижня права працівники Управління ДМС у Чернівецькій області беруть участь у зустрічах з представниками установ та організацій, під час яких надають роз’яснення з актуальних питань захисту прав людини, зокрема у сфері міграції.

Так, фахівці Кельменецького РС У ДМС у Чернівецькій області зустрілися з працівниками Управління праці та соціально захисту Кельменецької РДА, яким надали роз’яснення щодо термінів перебування іноземних громадян на території України. Також було проведено зустріч у відділі Державного реєстру виборців Кельменецької райдержадміністрації щодо порядку оформлення громадянства України.

Завідувач Хотинського РС У ДМС Вікторія Бернавська зустрілася з дільничними Хотинського відділення поліції Кельмнецького ВП ГУНП у Чернівецькій області та з реєстраторами Хотинської міської ради. Під час зустрічі обговорювалися окремі питання проведення операції «Мігрант» та питання  реєстрації місця проживання.

Завідувач Кіцманського РС У ДМС у Чернівецькій області Микола Харитон зустрівся з працівниками  Кіцманського ВП ГУНП. Обговорювались питання проведення операції «Мігрант» та порядок обчислення термінів перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства. Також з працівниками органу реєстрації Кіцманської міської ради обговорювалися питання здійснення реєстрації місця проживання, в тому числі іноземних громадян та осіб без громадянства.

Управління ДМС у Чернівецькій області