УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині за порушення термінів перебування оштрафували чотирьох іноземців, з них трьох примусово…

На Буковині за порушення термінів перебування оштрафували чотирьох іноземців, з них трьох примусово повернуть з України

На Буковині за порушення термінів перебування оштрафували чотирьох іноземців, з них трьох примусово повернуть з України

40-річного громадянина Вірменії, який перевищив строк перебування в Україні, виявили працівники Хотинського РС УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками місцевого райвідділу ГУ НП у Чернівецькій області. Порушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено стягнення в розмірі 3400 грн. Стосовно нього керівництвом міграційної служби області прийнято рішення про примусове повернення.  Водночас за ст. 206 притягнуто громадянку України, яка надала житло іноземцю-порушнику. На неї накладено стягнення в розмірі 3400.

Також працівниками Чернівецького МВ УДМС у Чернівецькій області до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП притягнуто громадянина Туреччини, який ухилявся від виїзду з України після закінчення строку дії посвідки на тимчасове проживання. На порушника накладено штраф в сумі 1700 грн. та прийнято рішення про примусове повернення.  

В Герцаївському районі за аналогічне порушення до адміністративної відповідальності  притягнуто громадянку Молдови. Жінка не звернулась своєчасно до міграційної служби для продовження терміну перебування в Україні, чим порушила ч. 1 ст. 203 КУпАП. На іноземку накладено штраф в розмірі 1700  грн.

До  адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 203 притягнуто також громадянина Румунії який перевищив термін законного перебування в Україні. На іноземця накладено штраф в розмірі 1870 грн. Стосовно нього прийнято рішення про примусове повернення.

Управління ДМС у Чернівецькій області