На Черкащині розпочато оформлення посвідок на постійне проживання з безконтактними електронними…

На Черкащині розпочато оформлення посвідок на постійне проживання з безконтактними електронними носіями

На Черкащині розпочато оформлення посвідок на постійне проживання з безконтактними електронними носіями

Відсьогодні в УДМС України в Черкаській області розпочато прийом документів на оформлення посвідок на постійне проживання з безконтактними електронними носіями.

«Першопрохідцем» став уродженець Королівства Марокко Аднан. Оформлювати документ, що посвідчує особу іноземця та підтверджує право на постійне проживання в Україні він прийшов разом із дружиною Світланою. Історію свого знайомства у соціальній мережі Аднан розповідає із захватом. Як результат − майже 4 роки тому він поєднав своє життя з українкою та Україною. Другою домівкою для марокканця став мальовничий Канів...

Сьогодні Аднан подав заяву на оформлення посвідки на постійне проживання, необхідні документи, сфотографувався, пройшов процедуру сканування відбитків пальців рук та перевірив правильність заповнення заяви-анкети працівником підрозділу. Невдовзі він отримає документ із безконтактним електронним носієм строком на 10 років.

Нагадуємо, що документи для оформлення посвідки подаються до підрозділів міграційної служби за місцем проживання іноземця або особи без громадянства не пізніше ніж за 15 робочих днів до закінчення встановленого строку перебування/проживання в Україні. Всю необхідну інформацію маєте змогу дізнатися на офіційному сайті ДМС України → https://dmsu.gov.ua/, який доступний англійською мовою.

Управління ДМС у Черкаській області