На Чернігівщині підбили підсумки роботи у 2017 році

На Чернігівщині підбили підсумки роботи у 2017 році

На Чернігівщині підбили підсумки роботи у 2017 році

26 лютого в Управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області відбулася розширена  підсумкова Колегія за результатами роботи  у    2017 році.

У засіданні під головуванням начальника Управління Ксенії Лук’янець взяли участь перший заступник начальника Володимир Рудницький,  заступник Наталія Кирієнко, керівники структурних і територіальних підрозділів. До того ж перед присутніми звітували про результати роботи у 2017 році   колективи чотирьох районних секторів - Борзнянського, Ічнянського,  Куликівського та Чернігівського.

Ксенія Лук’янець розпочала Колегію з доведення до відома  присутніх питань, що були розглянуті на засіданні Колегії  Державної міграційної служби України, яка відбулася 23 лютого у Житомирі. Зокрема наголосила на основних завданнях, над якими працюватиме міграційна служба у 2018 році -  системні зміни роботи підрозділів з обслуговування громадян, і це не лише  облаштування приміщень та модернізація парку обладнання, але й оптимізація структури та функціонального навантаження на працівників. А також прискорення  процесів розділення функцій "фронт" та "бек" офісу, що вкрай важливо з огляду на забезпечення більш ефективної співпраці із центрами надання адмінпослуг, які дедалі активніше долучаються до оформлення біометричних документів. Також начальник Управління зазначила присутнім, що одним із головних напрямків роботи – протидія та запобігання корупції.

У своєму виступі, начальник Управління, поінформувала присутніх про результати роботи територіальних підрозділів УДМС за 12 місяців 2017 року. Так, упродовж 2017 року було оформлено 58 496 - закордонних паспортів; тоді як у 2016 -  29 804, що на 28 692 більше ніж у 2016 році, та 32 772 паспорта громадянина України,  що на 9346 паспортів більше ніж минулого року – 23426 відповідно.
Далі Ксенія Вікторівна відзначила за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків у 2017 році  найкращих працівників  Управління та вручила їм Грамоти і Подяки.

Продовжилося засідання доповідями керівників структурних підрозділів, -  всі, без винятку мали слово.

Зокрема  присутніх ознайомили зі станом справ  у напрямку роботи  з протидії нелегальній міграції під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант».

Також керівники профільних підрозділів доповіли про  стан організації роботи з оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон; виконання законодавства з питань громадянства; взаємодію з органами реєстрації та аналіз проведених перевірок.

Окремими питанням розглянули роботу у напрямку протидії та запобіганню корупції.

Завершуючи засідання   Колегії Ксенія Лук’янець наголосила  на особистій відповідальності керівників районних та міських підрозділів за організацію роботи відділів, виконавську дисципліну, контроль за роботою підлеглих працівників та дотримання антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Чернігівській області