На Чернігівщині проведено семінар для представників ЦНАПів райдержадміністрацій, міськвиконкомів…

На Чернігівщині проведено семінар для представників ЦНАПів райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад

На Чернігівщині проведено семінар для представників ЦНАПів  райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад

8 червня  2017 року заступник начальника Управління державної міграційної служби України в Чернігівській області Наталія Кирієнко взяла участь у тематичному короткотерміновому семінарі на тему «Організація роботи Центрів надання адміністративних послуг».

Організував та провів захід  Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

У навчальному семінарі взяли участь адміністратори та працівники Центрів надання адміністративних послуг  районних державних адміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад.

Під час конверсаторіуму Наталія Кирієнко ознайомила присутніх з вимогами чинного законодавства України щодо умов та процедури оформлення паспорта громадянина України у формі пластикової картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що містить безконтактний електронний носій біометричних даних особи, а також роз’яснила порядок документування неповнолітніх.

Варто зазначити, що семінар проходив у формі діалогу. Тож  заступник начальника міграційної служби Чернігівщини одразу ж у ході лекції надавала вичерпні відповіді  на численні запитання слухачів  та  детально роз’яснювала вимоги чинного законодавства України щодо процедури оформлення біометричних документів.

Управління ДМС у Чернігівській області