На Донеччині підвели підсумок роботи за п’ять місяців поточного року

На Донеччині підвели підсумок роботи за п’ять місяців поточного року

На Донеччині підвели підсумок роботи  за п’ять місяців поточного року

Важливою складовою успішної роботи колективу є колегіальне визначення ефективної стратегії та тактики управління його діяльністю. Саме системна робота Колегії Головного управління ДМС України в Донецькій області спрямована на виконання цього відповідального завдання. Так, 29 червня під головуванням начальника ГУДМС області Євгена Микитенка, проведено Колегію за участю керівників структурних та територіальних підрозділів ГУДМС, на якій підвели підсумки службової діяльності за 5 місяців поточного року. Слід зазначити, що для зручності в роботі було організовано відео конференцію.

У своєму вступному слові Євген Микитенко детально проаналізував роботу, яка була проведена в зазначений період. Звернув увагу на стан виконавчої дисципліни, виконання Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Суворо застеріг від можливих проявів корупційних діянь та звернув увагу на надання кваліфікованої консультативної інформації громадян з питань чинного міграційного законодавства. Довів до відома присутніх інформацію стосовно внесення змін до нормативно-правових актів з питань міграційної політики та реалізації положень державної антикорупційної політики. Зробив розгорнутий аналіз поточної діяльності структурних та територіальних підрозділів. Окремо звернув увагу на недоліки, які мають місце в роботі.

Під час заслуховування обговорили питання стосовно дотримання вимог постанови КМУ № 302 та № 152 під час оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та для виїзду за кордон працівниками служби, а також здійснення постійного контролю щодо належної ідентифікації осіб.

 На засіданні заслухані керівники по напрямкам роботи, поставлені конкретні терміни щодо усунення виявлених недоліків в їх діяльності

Підсумувавши результати праці за 5 місяців та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи на  ІІІ квартал. За результатами засідання Колегії ГУДМС України в Донецькій області прийнято відповідні рішення.

Засідання Колегії ГУ ДМС України в Донецькій області відбулось у доброзичливій та творчій атмосфері, усі присутні брали активну участь в обговоренні та ухваленні рішень, надавали слушні фахові пропозиції до них.

Головне управління ДМС у Донецькій області