На Донеччині провели семінар з керівниками підрозділів

На Донеччині провели семінар з керівниками підрозділів

На Донеччині провели семінар з керівниками підрозділів

Сьогодні керівництвом Головного управління ДМС України в Донецькій області проведено заняття з керівниками територіальних та структурних підрозділів, який пройшов в режимі відеоконференції.

У вступному слові, начальник ГУДМС у Донецькій області Євген Микитенко наголосив на неухильному дотриманні працівниками структурних та територіальних підрозділів вимог нормативних документів, виконавської дисципліни та комунікаційного стандарту працівника ДМС України.

Семінар супроводжувався виступами керівників Головного управління, які детально зупинялись на питаннях практичного застосування законодавства України в частині надання адміністративних послуг населенню, а саме: оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Актуальність впровадження в територіальних підрозділах первинних консультацій по типу «рецепшин» для громадян – суб’єктів отримання адміністративних послуг.

Особливу увагу було приділено практичному застосуванню сервісу «Електронна черга» в роботі територіальних та структурних підрозділів із надання адміністративних послуг щодо оформлення паспортних документів. Огляд СОП: транслітерація, повернення коштів, внесення відцифрованого образа обличчя особи, подання документів та формування заяви-анкети для оформлення (у тому числі замість втраченого/викраденого), обміну паспорта для виїзду за кордон.

За підсумками проведеного семінару Євген Микитенко надав конкретні доручення співробітникам апарату  Головного управління та територіальних підрозділів направлених на покращення організаційних умов обслуговування громадян.

Головне управління ДМС у Донецькій області