На Донеччині тривають заходи з протидії незаконній міграції

На Донеччині тривають заходи з протидії незаконній міграції

На Донеччині тривають заходи з протидії незаконній міграції

У м. Вугледарі в результаті відпрацювання місцевого ринку, що проводилося в рамках цільових профілактичних заходів «Мігрант-2017», працівниками Вугледарського міського сектора Головного управління ДМС України в Донецькій області спільно з співробітниками  поліції виявлено громадянина Азербайджану. При перевірці документів з’ясувалося, що чоловік ухилився від виїзду з України після закінчення встановленого терміну перебування іноземних громадян на території країни. За допущені порушення особу притягнуто до адміністративної відповідальності та винесено рішення про примусове повернення.

Сплативши штраф та зобов’язавшись повернутись до країни походження у встановлений законодавством термін даний громадянин залишився на території України.

Працівники Вугледарського міського сектора повторно затримали порушника на ринку м. Вугледар та 24 листопада 2017 року за постановою Маріупольського міськрайонного суду громадянина Азербайджану помістили до Чернігівського пункту тимчасового розміщення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

Головне управління ДМС у Донецькій області