На Кіцманщині виявили двох нелегалів з Молдови

На Кіцманщині виявили двох нелегалів з Молдови

На Кіцманщині виявили двох нелегалів з Молдови

Працівниками Кіцманського РС у Чернівецькій області спільно з працівниками Кіцманського ВП ГУНП у Чернівецькій області під час  профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» в одному з готелів району виявлено двох громадян Республіки Молдова, які перевищили термін законного перебування на території України та ухилилися від виїзду з території України.

Щодо вказаних іноземних громадян складено адміністративні протоколи за ч.1 ст. 203 КУпАП та винесені постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу, який останні сплатили. Щодо зазначених осіб прийнято рішення про примусове повернення  з території України.

Також до адміністративної відповідальності притягнуто  власника готелю за статтею 204 КУпАП «Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів». Він надав житло іноземцям-порушникам, чим сприяв їм в ухиленні від своєчасного виїзду з України.

Управління ДМС у Чернівецькій області