УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Київщині продовжується активна фаза цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за…

На Київщині продовжується активна фаза цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант»

На Київщині продовжується активна фаза цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант»

З метою виконання вимог Наказу МВС України від 04.10.2017 року №824 «Про проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» та на виконання Доручення ДМС України від 12.10.2017 року № Д/156/2.1-17 на території Київської області триває проведення спільних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

До проведення зазначених вище заходів залучено особовий склад УДМС України в Київській області, профільні підрозділи ГУ НП в Київській області, ГУ СБУ в місті Києві та Київській області та підрозділи Держприкордонслужби.

31 жовтня 2017 року були проведені цільові профілактичні заходи за участю начальника УДМС України в Київській області Олексія Пустовіта, заступника начальника УДМС України Степана Підручного та особового складу Відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення. Зазначені вище профілактичні заходи були проведені на території Васильківського та Києво – Святошинського району Київської області.

В місті Васильків Київської області була виявлена громадянка Республіки Молдова, яка перебувала на території України на законних підставах, але займалась торговельною діяльністю без відповідних дозвільних документів, останню притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП та скорочено термін перебування в Україні.

В Києво – Святошинському районі Київської області був виявлений громадянин Республіки Вірменія, при перевірці документів якого було встановлено, що стосовно нього вже приймалось рішення про примусове повернення, яке він не виконав у встановлений термін, наразі готується адміністративний позов про примусове видворення з України стосовно зазначеного іноземця.

Загалом з початку проведення заходів на території Київської області виявлено 22 нелегальних мігранти, прийнято 21 рішення про примусове повернення та винесено 1 постанову суду про примусове видворення, яка була негайно виконана.

Наразі триває активна фаза проведення заходів, здійснюється відповідний контроль збоку керівництва УДМС України в Київській області за станом проведення заходів та організації належної взаємодії між задіяними службами.

Управління ДМС у Київській області