УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Кіровоградщині посилено контроль за роботою районних підрозділів міграційної служби

На Кіровоградщині посилено контроль за роботою районних підрозділів міграційної служби

На Кіровоградщині посилено контроль за роботою районних підрозділів міграційної служби

В Управлінні Державної міграційної служби України в Кіровоградській області пройшла розширена нарада-семінар за участі керівників та головних спеціалістів територіальних підрозділів.

На нараді-семінарі розглянули проблемні питання та нововведення за основними напрямками роботи: з прийняття та набуття громадянства України, оформлення документі, що підтверджують громадянство України та посвідчують особу, запровадження видачі посвідок на тимчасове та постійне проживання з безконтактним електронним носієм (Постанови КМУ № 321 та 322), з організації роботи з протидії нелегальній міграції та оформлення про адміністративні правопорушення.

Окрему увагу було приділено питанню неухильного дотримання антикорупційного законодавства.

Під час наради-семінару заступник начальника Управління державної реєстрації - начальник відділу реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Кіровоградській області Раїса Дайдакулова провела навчання з вивчення затверджених зразків бланків актів цивільного стану: свідоцтва про народження, розірвання та укладання шлюбу, смерті, зміну імені, прізвища, їх опису та поінформувала про серії цих бланків, які закріплені за Кіровоградською областю. Начальник Управління ДМС в області Володимир Гончаренко наголосив присутнім на необхідності під час оформлення паспортних документів посилення взаємодії районних підрозділів міграційної служби  з  територіальними відділами ДРАЦС з метою перевірки актів цивільного стану, на підставі яких вони оформлюються.

Керівники територіальних підрозділів УДМС отримали окремі доручення з поліпшення роботи та посилення контролю і відповідальності за основними напрямками роботи.

Управління ДМС у Кіровоградській області