На Колегії міграційної служби Чернігівщини підбили підсумки роботи за перше півріччя 2017 року…

На Колегії міграційної служби Чернігівщини підбили підсумки роботи за перше півріччя 2017 року та визначилися із пріоритетами щодо виконання завдань на 3-й квартал

На Колегії міграційної служби Чернігівщини підбили підсумки роботи за перше півріччя 2017 року та визначилися із пріоритетами щодо виконання завдань на 3-й квартал

24 липня на Колегії Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області підбили підсумки роботи у першому півріччі 2017 року  та обговорили ефективні й прогресивні кроки щодо поліпшення умов та якості надання адміністративних послуг населенню в умовах підвищеного попиту на закордонні паспорти.

У нараді під головуванням начальника Управління Ксенії Лук’янець взяли участь перший заступник начальника Володимир Рудницький,  заступник Наталія Кирієнко, керівники структурних і територіальних підрозділів, та колективи працівників окремо визначених територіальних підрозділів.

Розпочала  розширене засідання   начальник Управління з найактуальнішого на сьогодні питання – надання адміністративних послуг населенню в умовах аномального ажіотажу та високого попиту на оформлення закордонних паспортів. Адже останні два місяці Управління працює  на максимальній потужності, а кількість оформлених біометричних паспортів  зросла в 2,2 раза порівняно з аналогічним періодом  2016 року.

Так за шість місяців нинішнього року працівники міграційної служби Чернігівщини оформили 24 926 паспортів громадянина України для виїзду за кордон та 11 454 паспорта громадянина України  у формі пластикової ІД-картки. Тоді як за аналогічний період 2016 року   - 10 417 паспортів громадянина України, з них 2408 - у формі ID-картки, та   14080 закордонних паспортів.

Далі Ксенія Лук’янець  доповіла присутнім про результати роботи Управління  упродовж першого півріччя 2017 року, та окремо зупинилася на аналізі роботи територіальних підрозділів, озвучила досягнення та наголосила на усуненні недоліків.

Володимир Рудницький  доповів учасникам Колегії про результати роботи УДМС України в Чернігівській області з іноземцями та особами без громадянства упродовж звітного періоду, та окремо зупинився на головних аспектах цього напрямку діяльності. Окремо перший заступник озвучив пріоритетні завдання з протидії нелегальній міграції у ІІІ кварталі 2017 року.

«Відсутність нарікань  з боку фахівців ДМСУ щодо якості опрацювання документів, зокрема і складання звітності, своєчасний супровід іноземців які перебувають в Чернігівському Пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства,  свідчать про високий рівень підготовки фахівців відділу по роботі  з  іноземцями», - зазначив присутнім Володимир Олександрович.

Заступник начальника Управління Наталія Кирієнко доповіла колегам про стан організації роботи територіальних підрозділів УДМС України в Чернігівській області з оформлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Також Наталія Михайлівна наголосила на чіткому дотриманні вимог та виконанні законодавства з питань громадянства.

У другій частині розширеного засідання учасники  Колегії заслухали звіти керівників та працівників деяких територіальних підрозділів  про підсумки роботи у І півріччі 2017 року.

Так, перед присутніми звітували та ділилися досвідом роботи колективи працівників Деснянського і  Новозаводського районних відділів у місті Чернігові,  Коропського, Бобровицького, Сновського районних секторів УДМС України в Чернігівській області.

Підбиваючи підсумки роботи розширеної Колегії УДМС України в Чернігівській області   Ксенія Вікторівна озвучила головні пріоритети виконання завдань на третій квартал 2017 року, та наголосила на ефективності, відповідальності, чіткій і злагодженій роботі як кожного працівника, так і Управління в цілому.

Наприкінці зібрання начальник Ксенія Лук’янець оголосила колегам про почесне відзначення  Грамотою Державної міграційної служби України начальника відділу  у справах іноземців та осіб без громадянства Ганни Шаль, та Подякою  - начальника відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання  Ірину Кожедуб.

Управління ДМС у Чернігівській області