На підприємствах Закарпаття нагадали про міграційне законодавство

На підприємствах Закарпаття нагадали про міграційне законодавство

На підприємствах Закарпаття нагадали про міграційне законодавство

Наскільки важливо дотримуватися міграційного законодавства як України, так і країн Євросоюзу та які наслідки для його порушників – про це міграційники Закарпаття нагадують у рамках проведення тижня правової освіти.

Заступник начальника Виноградівського районного відділу ГУДМС Ярослав Порохнюк зустрівся з колективом  ТОВ з іноземними інвестиціями «Джентерн Україна». Це підприємство є найбільшим роботодавцем на Виноградівщині. Тут працює майже три тисячі жителів району.

У Хусті ТОВ «Європейська  фабрика», засновником якої є громадянин Італії Альберто Замбеллі, дає роботу для понад сотні  людей. Із працівниками поспілкувався заступник міграційної служби Хустщини Володимир Бабець.

Начальник Іршавського територіального підрозділу Василь Марущинець  вручив Пам’ятки для осіб, які бажають скористатися правилами безвізового режиму, працівникам підприємства з італійськими інвестиціями «А.М.Ітро». Засновником і директором його є Бердарді Анжело, який у 2015 року здобув перемогу у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінний платник податків у галузі переробна промисловість».   

 

Головне управління ДМС у Закарпатській області