На Рівненщині громадянка Вірменії порушила міграційне законодавство

На Рівненщині громадянка Вірменії порушила міграційне законодавство

На Рівненщині  громадянка Вірменії  порушила міграційне законодавство

У Рівненській області тривають спільні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».  Нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері здійснюється  працівниками міграційної служби та поліцейськими Рівненщини.

Під час одного зі спільних рейдів у Радивилівському районі виявили 29-річну громадянку Вірменії, яка незаконно перебувала на території України без документів, що посвідчують особу.

Громадянка іноземної держави прибула на територію України у 2007 році незаконно, поза пунктами пропуску через державний кордон України. З 2007 – 2017 проживала у місті Києві та працювала на ринку.  Планувала влаштувати особисте життя з громадянином України в  Одеській області.

Під час подорожі на Захід країни іноземку у Радивилівському районі виявили співробітники УДМС та ГУНП Рівненської області.

Громадянку Вірменії притягнуто до адміністративної відповідальності за незаконне перебування на території України. Прийнято  судове рішення про її затримання та поміщення до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України строком на 6 місяців, з метою вжиття заходів щодо ідентифікації, документування, а також забезпечення проведення процедури видворення у примусовому порядку за межі України.

Управління ДМС у Рівненській області