На сесії обласної ради керівнику міграційної служби Житомирщини та його колишньому заступнику вручили…

На сесії обласної ради керівнику міграційної служби Житомирщини та його колишньому заступнику вручили відзнаки Президента України

На сесії обласної ради керівнику міграційної служби Житомирщини та його колишньому заступнику вручили відзнаки Президента України

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма на позачерговій 21-й сесії Житомирської обласної ради вручили відзнаки Президента України начальнику Управління ДМС України в Житомирській області Олександру Радько та його колишньому заступнику, а нині міському голові м. Овруча Івану Коруду.

Як повідомлялось раніше, з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави,   вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю начальникові УДМС України в Житомирській області Олександру Сергійовичу Радьку присвоєно звання «Заслужений юрист України».

З нагоди Дня місцевого самоврядування» за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм міський голова м. Овруча Іван Ярославович Коруд нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вручаючи нагороди керівники області зазначили, що це - високе визнання заслуг перед державою, визнання самовідданого служіння українському народу, гідна оцінка невтомної праці нагороджених.

Під час нагородження депутати обласної ради побажали нагородженим нових успіхів у праці на благо рідної України.

Управління ДМС у Житомирській області