На святі Останнього дзвоника Ксенія Лук’янець урочисто вручила ІД-картки старшокласникам Олишівської…

На святі Останнього дзвоника Ксенія Лук’янець урочисто вручила ІД-картки старшокласникам Олишівської школи

На святі Останнього дзвоника  Ксенія Лук’янець  урочисто вручила ІД-картки старшокласникам Олишівської школи

25 травня, на святі Останнього дзвоника в  Олишівській ЗОШ  І-ІІІ ступенів начальник Управління  Державної міграційної служби України у Чернігівській  області  Ксенія Лук’янець урочисто вручила паспорти громадянина України учням 8-11 класів.

Привітати  школярів із завершенням навчального року, а випускників із закінченням  школи, зібралися голова Олишівської об’єднаної територіальної  громади Сергій Малець, Серединський сільський голова Анатолій Питель, Голова Чернігівської обласної профспілкової організації професійної спілки атестованих працівників Ігор Поплавський, Настоятель місцевого храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Іоанн, Директор ТОВ «Олишівка» групи АГРОТРЕЙД Анатолій Славко, вчителі батьки та місцеві жителі.

Цьогоріч завершення навчального року для старшокласників Олишівської школи подвійна радісна та довгоочікувана подія - отримання найголовнішого документа – паспорта громадянина України та початок літніх канікули.

Вітаючи юних громадян України Ксенія Вікторівна зазначила: «Перед вами початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. На вас чекають нові звершення і досягнення. Тож бажаю вам успіхів, справдження  сподівань та здійснення мрій. Впевнена, що ви з тією силою, яка в вас є, з тією мудрістю, яку набудете, спираючись на знання, набуті у  рідній школі, станете гідними громадянами своєї держави, здолаєте усі перешкоди й досягнете успіху, а разом з вами і вся Україна».

Під час урочистої лінійки на адресу школярів, вчителів та головне випускників лунали найщиріші вітання та побажання. Директор школи Тетяна Шевченко відзначила кращих учнів за успіхи у навчанні Похвальними листами, а за спортивні досягнення – медалями і  грамотами.  Анатолій Славко також вручив сумлінним школярам нагороди та подарунки, а Ігор  Поплавський подарував фотоапарата для потреб школи.

Відшумів веселим дитячим гомоном Останній дзвоник в Олишівській загальноосвітній школі, заливши по собі приємні враження та радість, а фото на  згадку нагадуватиме той день, коли юнаки та дівчата  отримали найголовніший документ у житті кожної людини – паспорт громадянина України.

Управління ДМС у Чернігівській області