На Тернопільщині іноземцеві, який заборгував нашій державі понад п’ятдесят тисяч гривень, скасували…

На Тернопільщині іноземцеві, який заборгував нашій державі понад п’ятдесят тисяч гривень, скасували дозвіл на імміграцію

На Тернопільщині іноземцеві, який заборгував нашій  державі понад п’ятдесят тисяч гривень, скасували дозвіл на імміграцію

В квітні 2015 року громадянин Республіки Азербайджан отримав дозвіл на імміграцію в Україну та розпочав свою справу. Однак, за декілька років, нехтуючи вимогами українського законодавства,  «добізнесувався» до то,  що тепер змушений виїхати з нашої країни.

Під час операції «Мігрант» міграційники спільно зі співробітниками служби безпеки Тернопільщини з’ясували, що в ході ведення підприємницької діяльності в іноземця виникли чималі фінансові зобов’язання перед нашою державою, за якими він впродовж тривалого часу не розраховувався. Його борг перед Україною становить  понад п’ятдесяти тисяч гривень.

Зважаючи на це, посадові особи Управління ДМС в Тернопільській області прийняли рішення про скасування даному іноземцеві дозволу на імміграцію і впродовж місяця він зобов’язаний виїхати з території України.

Управління ДМС у Тернопільській області