УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Вінниччині підвела підсумки результатів роботи

На Вінниччині підвела підсумки результатів роботи

На Вінниччині підвела підсумки результатів роботи

Начальник Управління міграційної служби Вінниччини Борис Наливайко провів нараду з керівниками структурних і територіальних підрозділів та підвів підсумки результатів службової діяльності Управління.  

Керівником Управління доведено вимоги Державної міграційної служби, що наголошувалися на Розширеному засіданні Колегії 14 вересня у м. Одесі.

Борис Наливайко доповів присутнім про пріоритетні напрямки роботи Служби. Особливу увагу звернув на дотримання законності та якості при наданні адміністративних послуг, недопущення порушень законодавства і дисципліни  з боку співробітників підрозділів.

Про результати роботи, за напрямками службової діяльності звітували І-й заступник начальника Антоніна Ратушна, заступник начальника Володимир Кушнір, начальник відділу паспортної роботи Інна Гисева та окремі керівники структурних і територіальних підрозділів.

С працівниками, за для підвищення професійного рівня, проведено учбові заняття з питань  паспортної роботи, громадянства та реєстрації.

Після опрацювання порядку денного, Борис Наливайко представив особовому складу подяку, що була вручена колективу Управління редакцією газети «Міграція» за тісну та плідну співпрацю у висвітленні міграційної політики держави.

Керівник Управління від себе особисто подякував співробітникам за досягнуті  позитивні результати у службовій діяльності та висловив сподівання, що колектив і надалі буде ритмічно та планомірно працювати і досягне кращих результатів.

Управління ДМС у Вінницькій області