На Вінниччині підвела підсумки результатів роботи

На Вінниччині підвела підсумки результатів роботи

На Вінниччині підвела підсумки результатів роботи

Начальник Управління міграційної служби Вінниччини Борис Наливайко провів нараду з керівниками структурних і територіальних підрозділів та підвів підсумки результатів службової діяльності Управління.  

Керівником Управління доведено вимоги Державної міграційної служби, що наголошувалися на Розширеному засіданні Колегії 14 вересня у м. Одесі.

Борис Наливайко доповів присутнім про пріоритетні напрямки роботи Служби. Особливу увагу звернув на дотримання законності та якості при наданні адміністративних послуг, недопущення порушень законодавства і дисципліни  з боку співробітників підрозділів.

Про результати роботи, за напрямками службової діяльності звітували І-й заступник начальника Антоніна Ратушна, заступник начальника Володимир Кушнір, начальник відділу паспортної роботи Інна Гисева та окремі керівники структурних і територіальних підрозділів.

С працівниками, за для підвищення професійного рівня, проведено учбові заняття з питань  паспортної роботи, громадянства та реєстрації.

Після опрацювання порядку денного, Борис Наливайко представив особовому складу подяку, що була вручена колективу Управління редакцією газети «Міграція» за тісну та плідну співпрацю у висвітленні міграційної політики держави.

Керівник Управління від себе особисто подякував співробітникам за досягнуті  позитивні результати у службовій діяльності та висловив сподівання, що колектив і надалі буде ритмічно та планомірно працювати і досягне кращих результатів.

Управління ДМС у Вінницькій області