УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Вінниччині підвели підсумки роботи та нагородили співробітників за сумлінне ставлення

На Вінниччині підвели підсумки роботи та нагородили співробітників за сумлінне ставлення

На Вінниччині  підвели підсумки роботи та  нагородили співробітників за сумлінне ставлення

7 вересня в обласному Управлінні Мграційної служби, під керівництвом начальника Бориса Наливайка відбулася підсумкова нарада щодо результатів роботи підрозділів за 8 місяців поточного року.  

Про результати діяльності доповіли: перший заступник начальника Антоніна Ратушна, заступник Володимир Кушнір, керівники структурних підрозділів та окремі завідувачі районними секторами. 

У ході робочої наради, начальником Управління доведено вимоги законодаства та керівництва ДМС України щодо службової діяльності Служби.   

Розглядалися питання, які виносилися на порядок денний, йшлося зокрема про результати роботи терпідрозділів з питань паспортної роботи, адміністративної, правозастосовної діяльності, протидії незаконній міграції, роботи з іноземцями і особами без громадянства, кадрової діяльності, протидії корупційним проявам у структурних та територіальних підрозділах, про стан роботи із зверненнями громадян.

Окремо розглядалося питання щодо результаів проведення у серпні цього року оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант».

По завершенню наради, з нагоди відзначення Дня Незалежності було нагороджено окремих співробітників за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, серед яких  начальник відділу паспортної роботи УДМС Гисева І.А., завідувач сектору з протидії незаконній міграції Мазур В.І., завідувач сектору по роботі з шукачами притулку Березенський І.М., начальники ІІІ-го МВ УДМС м. Вінниці Поліщук В.І., Могилів-Подільського РВ Дончевський В.М. та інші.  

Крім цього, окремо було нагороджено членів футбольної команди УДМС пам’ятними відзнаками та статуетками за зайняте ІІІ-е місце у проведеному турнірі серед державних службовців та правоохоронних органів області, які достойно виступили і зайняли почесне призове місце.

Керівництвом було висловлено надії щодо подальшого належного ставлення працівників до своїх обв’язків, здобуття позитивних результатів у службовій діяльності в майбутньому.

Наголошено на відповідальності кожного співробітника, їх ролі у реформуванні, вболівань щодо здійснення покращень діяльності Служби на краще,        створенні нового якісного іміджу Служби, підвищенні довіри громадян, вжиття дієвих заходів щодо протидії незаконній міграції та надання якісних адміністративних послуг громадянам.

Управління ДМС у Вінницькій області