На Вінниччині підвели підсумки роботи та нагородили співробітників

На Вінниччині підвели підсумки роботи та нагородили співробітників

На Вінниччині  підвели підсумки роботи та  нагородили співробітників

В обласному Управлінні, під керівництвом начальника Бориса Наливайка відбулася підсумкова нарада щодо результатів роботи підрозділів за минулий рік та доведено вимоги керівництва ДМС.  

Про результати діяльності доповіли: перший заступник начальника Антоніна Ратушна, заступник Володимир Кушнір, керівники структурних підрозділів та окремі завідувачі районних підрозділів. 

Начальником Управління доведено вимоги законодаства та керівництва ДМС України, які доводилися на розширеному засіданні Колегії МВС України 27 січня поточного року.   

Зокрема йшлося про результати терпідрозділів з питань паспортної роботи, адміністративної, правозастосовної діяльності, протидії незаконній міграції, роботи з іноземцями і особами без громадянства, кадрової діяльності, протидії корупційним проявам у структурних та територіальних підрозділах, про стан роботи із зверненнями громадян.

Окремо розглядалося питання щодо результатів проведення у минулому році оперативно-профілактичних відпрацювань під умовною назвою «Мігрант».

По завершенню наради було нагороджено окремих співробітників за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, зокрема завідувачів Козятиського РС

Дубовську О.В. та Ямпільського РС УДМС Бруня О.В. 

Керівництво висловило сподівання щодо належного ставлення працівників до своїх обв’язків, здобуття позитивних результатів у службовій діяльності та підвищення професійного рівня в майбутньому.

Наголошено на відповідальності кожного співробітника, їх ролі у реформуванні, вболівань щодо здійснення покращень діяльності,  підвищення іміджу Служби, довіри громадян, вжиття дієвих заходів щодо протидії незаконній міграції та надання якісних адміністративних послуг громадянам.

Управління ДМС у Вінницькій області