На Вінниччині підвели підсумки роботи за чотири місяці

На Вінниччині підвели підсумки роботи за чотири місяці

На Вінниччині  підвели підсумки роботи за чотири місяці

Сьогодні очільником міграційної служби області Борисом Наливайко проведено нараду керівництва та підведено підсумки результатів службової діяльності Управління.  

Прозвітували: начальник відділу паспортної роботи, громадянства та реєстрації Інна Гисева, заступник начальника УДМС Володимир Кушнір, керівники структурних та територіальних підрозділів. 

Йшлося про результати підрозділів з питань паспортної роботи, проведення оператиного-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант», адміністративної діяльності, роботи з іноземцями і особами без громадянства. 

Особливу увагу звернуто на профілактику корупційних правопорушень у    підрозділах, дотримання вимог службової дисципліни та законності.

Борис Наливайко висловив сподівання щодо більш належного ставлення працівників до своїх службових обов’язків, здобуття позитивних результатів у службовій діяльності та підвищення самоосвітницького рівня.

Наголошено на відповідальності кожного співробітника, їх ролі у реформуванні, вболівань щодо їх здійснення,  підвищення іміджу, покращення надання якості адміністративних послуг громадянам та дотримання законодавства при здійсненні службової діяльності.

На при кінці, начальником УДМС, за позитивні досягнення результатів діяльності були нагороджені керівники Ямпільського РС, Літинського РС та 1-го і     2-го Міськвідділів УДМС м. Вінниці.  

Після проведення наради, з метою підвищення професійного рівня співробітників, проведено учбові заняття з питань провадження справ щодо отримання дозволів на імміграцію та посвідок на тимчасове і постійне проживання.

Управління ДМС у Вінницькій області