На Вінниччині підвели підсумки роботи за перші два місяці

На Вінниччині підвели підсумки роботи за перші два місяці

На Вінниччині  підвели підсумки роботи за перші два місяці

Начальник обласного Управління Борис Наливайко провів нараду із підведенням підсумків службової діяльності підрозділів у поточному році. На підсумковій нараді доведено результати та вимоги проведеного розширеного засідання Колегії  ДМС України.  

Про результати доповіли: І-й заступник Антоніна Ратушна, заступник Володимир Кушнір, керівники структурних підрозділів та окремі завідувачі районних підрозділів. 

Керівництвом наголошено на вимоги законодаства та ДМС України, які доводилися на розширеному засіданні Колегії 23 лютого.   

Йшлося про результати терпідрозділів з питань паспортної роботи, адміністративної, правозастосовної діяльності, протидії незаконній міграції, роботи з іноземцями і особами без громадянства, кадрової діяльності.

Особливу увагу звернуто на профілактику корупційних правопорушень у    підрозділах, про стан дисципліни та законності.

Окремо розглядалося питання щодо результатів проведення оперативно-профілактичних відпрацювань під умовною назвою «Мігрант».

Борис Наливайко висловив сподівання щодо більш належного ставлення працівників до своїх обв’язків, здобуття позитивних результатів у службовій діяльності та підвищення самоосвітницького рівня.

Наголошено на відповідальності кожного співробітника, їх ролі у реформуванні, вболівань щодо здійснення реформ,  підвищення іміджу, покращення надання якості адміністративних послуг та дотримання законодавства при здійсненні службової діяльності.

По завершенню наради, з метою підвищення професійного рівня співробітників, проведено учбове заняття з питань провадження справ по заявам з отримання громадянства. А також з питань роботи системи електронного документообігу «Мегаполіс».  

Управління ДМС у Вінницькій області