На Вінниччині провели перший етап щорічного оцінювання державних службовців та учбові заняття

На Вінниччині провели перший етап щорічного оцінювання державних службовців та учбові заняття

На Вінниччині  провели перший етап щорічного оцінювання  державних службовців та учбові заняття

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу», у рамках підготовки до щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців,  14 грудня проведено погодження керівництвом, зокрема начальником Управління ДМС області Борисом Наливайком завдань щодо їх виконання.

Відповідно до погоджених завдань у наступному 2018 році буде проведено заключний етап оцінювання діяльності кожного службовця.

Особисто кожен співробітник доповів про завдання у відповідності до своїх службових повноважень, які ним будуть виконуватися та в подальшому за їх результатами оцінено роботу.

Після погодження завдань, із співробітниками територіальних та структурних підрозділів проводилися учбові заняття з усіх напрямків діяльності, з метою підвищення професійного рівня та доведення змін у законодавстві.

По завершенню заходів, начальником УДМС ще раз нагадано про основні вимоги чинного законодавства, Рішення Колегії ДМС від 10.11.2017 року та наголошено на безумовному виконанні і дотриманні вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Попереджено кожного керівника, у тому числі співробітників щодо дотримання вимог дисципліни та законності, про відповідальність за порушення вимог корупційного законодавства.

Тепер такі заняття будуть проводитися частіше, а рівень знань та якість надання адміністративних послуг громадянам стане більш якісним. Це в свою чергу зменшить кількість нарікань та скарг на помилки співробітників від громадян, а можливо їх взагалі усуне, сказав Борис Наливайко.

Управління ДМС у Вінницькій області