На Вінниччині вперше вручили паспорт громадянина України вихідцю із Камеруна

На Вінниччині вперше вручили паспорт громадянина України вихідцю із Камеруна

На Вінниччині  вперше вручили паспорт громадянина України  вихідцю із Камеруна

03 серпня 2017 року начальник УДМС України у Вінницькій області Наливайко Б.О. в 2-му міському відділу у місті Вінниці в урочистій обстановці вручив паспорт громадянина України, вихідцю із республіки Камерун Колінзу Нгаха, капітану спортивно-футбольного клубу «Нива-Вінниця», яка виступає в другій лізі чемпіонату України.

Колінз Нгаха приїхав до України на навчання, де одружився на громадянці України і разом з нею виховують двох діточок. 

Начальник Управління Наливайко Б.О. привітав Колінза Нгаха з набуттям українського громадянства.

Вітаючи, Борис Наливайко висловив переконання в тому, що це визначна подія для Колінз Нгаха щодо реалізації своїх можливостей в Україні та на європейському просторі.

У Вашому житті відбулася визначна подія. Сьогодні Ви отримуєте паспорт громадянина України. Це не просто документ, що засвідчує особу. Ви стаєте повноправним громадяном української держави.

Не буває прав без обов’язків. Як громадяни України Ви маєте їх добре знати і сумлінно виконувати, з повагою ставитися до прав і свобод інших людей, до Конституції та законів нашої держави.

Побажав Колінзу Нгаха достойно нести звання громадянина України, високих досягнень в спортивній кар’єрі, а також миру і добра його сім’ї та всій нашій Україні.

Управління ДМС у Вінницькій області