На Волині провели розширену нараду за результатами роботи 9-ти місяців 2017року.

На Волині провели розширену нараду за результатами роботи 9-ти місяців 2017року.

На Волині провели розширену нараду за результатами роботи 9-ти місяців 2017року.

В Управлінні Державної міграційної служби України у Волинській області відбулася  підсумкова Колегія за результатами роботи упродовж 9-ти місяців 2017 року.

У засіданні взяли участь перший заступник начальника Олександр  Пахолюк та керівники структурних і територіальних підрозділів області. Олександр Михайлович довів до відома присутніх питання, що були порушені на засіданні Колегії Державної міграційної служби України та зазначив, що у наступному році заплановано створення електронної системи внутрішньої комунікації та оцифрування паперових архівів, яке спрямовано на спрощення та прискорення процесу ідентифікації громадян.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Іванна Мар’юк  нагадала присутнім про основні нормативно-правові документи, що регламентують організацію службової діяльності з надання адміністративних послуг в системі ДМС та основні тези Алгоритму дій працівників ДМС України щодо запобігання та виявлення корупції. Попередила керівників структурних та територіальних підрозділів УДМС України в області про неухильне дотримання антикорупційного законодавства, культури поведінки та етики державного службовця, недопущення конфлікту інтересів та створення передумов для корупційних діянь, а також довела до відома працівників основні статті КУпАП та ККУ.

Рішенням наради керівників структурних та територіальних підрозділів Управління зобов’язано провести з працівниками підпорядкованих підрозділів УДМС України в області оперативних нарад.

Управління ДМС у Волинській області