На Херсонщині підвели підсумки діяльності служби за І півріччя 2017 року

На Херсонщині підвели підсумки діяльності служби за І півріччя 2017 року

На Херсонщині підвели підсумки діяльності служби за І півріччя 2017 року

В Управлінні Державної міграційної служби України в Херсонській області під керівництвом начальника Оксани Яковенко та за участю керівників структурних і територіальних підрозділів відбулося засідання Колегії УДМС.

Під час проведення заходу розглянуто результати роботи відомства за 6 місяців поточного року та визначено основні пріоритетні завдання на друге півріччя.

Зокрема, увагу зосереджено на питаннях паспортної та міграційної роботи, протидії нелегальній міграції в області, попередження та профілактики корупційних правопорушень, роботи зі зверненнями громадян.

Упродовж І півріччя територіальними підрозділами міграційної служби Херсонщини видано 12201 паспорт громадянина України у вигляді картки та 939у формі книжечки, оформлено 33409  закордонних паспортів.

Прийнято 159 рішень про надання дозволу на імміграцію в Україну, оформлено 353 посвідок на постійне проживання в Україні, видано 125 посвідок на тимчасове проживання в Україні, прийнято 249 рішень про продовження строку перебування в Україні іноземцям та особам без громадянства, виявлено 101 нелегального мігранта стосовно яких прийнято рішення про примусове повернення іноземців з України.

За звітний період  надано 9775  адміністративних послуг  громадянам, які проживають в  АР Крим, Донецькій та Луганській областях.

Іноземцям для в’їзду до АР Крим видано 204 спеціальних дозволів.

Загалом за період січень - червень поточного року міграційною службою в області надано понад  41 тисячу платних адміністративних послуг, за сплату яких казна регіону поповнилась на суму близько 12 млн. грн..

За результатами проведеної Колегії керівництвом Управління прийнято відповідні рішення щодо підвищення рівня ефективності роботи структурних і територіальних підрозділів УДМС , а також наголошено на пріоритетних напрямках діяльності відомства: документуванню громадян ID – карткам, посиленню співпраці з Центрами надання адміністративних послуг, в частині оформлення біометричних документів, протидії нелегальній міграції в області, забезпеченні якості та своєчасності надання адміністративних послуг громадянам.

Управління ДМС у Херсонській області