На Херсонщині протидіють нелегальній міграції

На Херсонщині протидіють нелегальній міграції

На Херсонщині протидіють нелегальній міграції

У період з 13 по 23 липня на Херсонщині, з метою виявлення іноземців та осіб без громадянства (далі-ОБГ), які незаконно перебувають на території України проведено цільові профілактичні заходи.

Працівниками міграційної служби, спільно зі співробітниками Національної поліції області,  Херсонського та Бердянського прикордонних загонів, працівниками Служби безпеки здійснено контроль за виконанням іноземцями та особами без громадянства ( далі - ОБГ ) міграційного законодавства України.

У ході практичного етапу заходу, який тривав з 15 по 23 липня, спеціалістами ретельно перевірено місця значного скупчення іноземних громадян:  вокзали та автостанції , продуктові та речові ринки, торгові майданчики, навчальні заклади, гуртожитки та готелі .

За результатами перевірок на Херсонщині  виявлено 11 нелегальних мігрантів, відносно яких прийнято рішення про примусове повернення в країну походження.

 Серед  порушників міграційного законодавства - громадяни Російської Федерації, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану та ін.

Загалом складено 47 адміністративних протоколів, накладено штрафів на суму понад 31 тисячу гривень.

Робота по протидії незаконній міграції в області триває постійно, співробітниками вживаються всі можливі заходи боротьби з нелегальними мігрантами згідно із законодавством.

Управління ДМС у Херсонській області