На Хмельниччині обговорили питання діяльності підрозділів міграційної служби

На Хмельниччині обговорили питання діяльності підрозділів міграційної служби

На Хмельниччині обговорили питання діяльності підрозділів міграційної служби

26 грудня  в приміщенні Управління ДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада по підведенням підсумків роботи за 11 місяців поточного року, під керівництвом  начальника Управління Олега Панькова за участі керівників структурних та територіальних  підрозділів служби.

У вступному слові, очільник Управління оголосив кількісні та якісні показники по кожному напрямку діяльності та зауважив, що за поточний період міграційною службою області було оформлено майже  ­­­­133  тисячі закордонних паспортів та близько ­­­­41   тисячі ID-карток, що в свою чергу, поповнило державний та місцеві бюджети майже на 96 млн.гривень.  

Під час наради, окрім робочих питань, які обговорювались учасниками заходу, не залишились поза увагою питання, що висвітлювались на всеукраїнському навчально-методичному семінарі щодо організації роботи в територіальних органах ДМС України, який нещодавно відбувся у м.Одеса.

Так, зокрема, керівники структурних підрозділів Управління, які брали участь у вищевказаному семінарі, довели до відома всім присутнім про порядок використання  у роботі стандартних операційних процедур ДМС України, правил роботи із внутрішніми документами, в частині своєчасності опрацювання та оперативного реагування працівниками міграційної служби на звернення громадян, а також порядок подання документів для оформлення біометричних документів громадянам України та іноземцям.

«На сьогодні, усі територіальні підрозділи міграційної служби області мають технічну спроможність для належного обслуговування громадян при наданні адміністративних послуг. Наголошую про персональну відповідальність та особистий контроль за якісним наданням цих послуг, дотриманні комунікаційного стандарту спілкування із громадянами та належному виконанні своїх службових обов’язків на місцях», - зазначив Олег Паньков по завершенні наради.

Управління ДМС у Хмельницькій області