На Запоріжчині міграційною службою підписано меморандум про співпрацю з Головним територіальним…

На Запоріжчині міграційною службою підписано меморандум про співпрацю з Головним територіальним управлінням юстиції

На Запоріжчині міграційною службою підписано меморандум про співпрацю з Головним територіальним управлінням юстиції

19 листопада між Управлінням ДМС України в Запорізькій області в особі начальника Олександра Харіни та Головним територіальним управлінням юстиції у Запорізькій області в особі Сергія Васильцова було підписано Меморандум про обмін інформацією.

У документі визначена організація відносин  та процедура обміну інформацією між сторонами з метою забезпечення законності, доступності громадян до адміністративних послуг, які надаються структурами, а також попередження створення підстав для незаконного перебування іноземців та осіб без громадянства на території України.

Згідно підписаного Меморандуму сторони мають намір забезпечувати одна одній всебічну підтримку для розвитку співробітництва та інформувати одна одну про заходи, спрямовані на його розвиток.

Під час підписання документа Олександр Харіна відмітив, що співпраця між службами значно полегшить життя  городянам , які звертаються з різними питаннями до обох структур.

«На жаль, на сьогодні ще є невеликі проблемні питання щодо виключних випадків, які стосуються українців із зони проведення ССО та тимчасово окупованої території АР Крим, підписання договору про співпрацю – це крок на зустріч у вирішенні таких проблем, - наголосив начальник Управляння міграційної служби».

 

Управління ДМС у Запорізькій області