На Житомирщині в обласному Управлінні ДМС активісти громадської організації «Авенір» провели анонімне…

На Житомирщині в обласному Управлінні ДМС активісти громадської організації «Авенір» провели анонімне анкетування серед відвідувачів щодо протидії торгівлі людьми

На Житомирщині в обласному Управлінні ДМС активісти громадської організації «Авенір» провели анонімне анкетування серед відвідувачів щодо протидії торгівлі людьми

До Житомирського обласного Управління Державної міграційної служби України завітали громадські активісти ГО «Авенір», які проводять відповідну превентивну діяльність з протидії торгівлі людьми.

Представляючи координаторів даної громадської організації, начальник Управління Олександр Радько, розповів відвідувачам про мету візиту громадських активістів та дав згоду на проведення анонімного анкетування серед громадян, які прийшли отримати адміністративні послуги в міграційній службі.

У свою чергу представники громадської організації «Авенір» поінформували присутніх про ситуацію в Україні щодо протидії торгівлі людьми та захисту прав осіб, які постраждали від неї, зокрема, про основні нормативно-правові акти, які регулюють діяльність у цій сфері.

Метою самого анкетування було донесення інформації до громадян про діяльність відповідних громадських організацій, що працюють у сфері захисту прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми, покращення доступу таких осіб до комплексної реінтеграційної допомоги, у т.ч. юридичної, медичної, психологічної, фінансової, освітньої та інших видів допомоги в залежності від індивідуальних потреб.

По завершенню акції керівник міграційної служби Житомирщини подякував громадських активістів за ту роботу, яку вони проводять щодо запобігання торгівлі людьми і запевнив, що зі сторони працівників обласного Управління і надалі буде підтримка та розуміння.

Управління ДМС у Житомирській області