УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Житомирщині виявлено нелегальних мігрантів

На Житомирщині виявлено нелегальних мігрантів

На Житомирщині виявлено нелегальних мігрантів

Працівниками Овруцького районного відділу УДМС України в Житомирській області під час спільного відпрацювання території Овруцького району з працівниками Овруцького відділення поліції  Коростенського  відділу поліції ГУНП в Житомирській області,  Овруцького  міжрайонного відділу УСБУ в Житомирській області та відділу прикордонної служби «Овруч» у лісовому масиві неподалік міста Овруча було виявлено 6 громадян Вірменії, які перебували  в Україні  без документів на право проживання в Україні.

Вказаних громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 ч.1 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), накладено адміністративний штраф у розмірі 1700 грн.  на кожного  та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

Загалом, з початку року, працівниками міграційної служби Житомирщини виявлено 246 нелегальних мігрантів, прийнято 234 рішення про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства до країн походження, в т.ч. 35 –  із забороною в’їзду в Україну, тридцяти семи іноземцям скорочено термін перебування в Україні, 11 іноземців передано підрозділам Адміністрації Державної прикордонної служби України. П’ять іноземців було поміщено до Чернігівського ПТПІ та в подальшому видворено за межі держави.

Управління ДМС у Житомирській області