Начальник ГУ ДМС України в Донецькій області з робочим візитом відвідав Вугледарський МС

Начальник ГУ ДМС України в Донецькій області з робочим візитом відвідав Вугледарський МС

Начальник ГУ ДМС України в Донецькій області  з робочим візитом відвідав Вугледарський МС

Днями начальник міграційної служби Донецької області Євген Микитенко з робочим візитом відвідав Вугледарський міський сектор та зустрівся з трудовим колективом. Основною метою візиту є вдосконалення процедур надання адміністративних послуг громадянам та виявлення можливих проблемних питань під час їх надання. Зокрема з працівниками сектору  була обговорена міграційна ситуація в області, результати роботи у сфері документування біометричними документами громадян, а також питання, які виникають в процесі щоденної роботи служби: дотримання працівниками графіку роботи та комунікаційного  стандарту спілкування із громадянами, розміщення необхідної документації на інформаційних стендах, інше. Євген Вікторович мав змогу  поспілкувався з громадянами, яким в цей час надавались відповідні адміністративні послуги.

Слід сказати, що саме цього дня в стінах Вугледарського МС відбулась зустріч очільника міграційної служби області з головою Вугледарської міської ради Андрієм Сіличем, який у своїй повсякденній роботі значну увагу приділяє розвитку та благоустрою інфраструктури міста, саме за підтримки Андрія Юрійовича у червні минулого року з міського бюджету міста були виділені кошти та проведено капітальний ремонт Вугледарського міського сектору. На початку року мешканців міста також очікують приємні новини в міграційній службі міста, де було встановлено та підключено додаткову автоматизовану робочу станцію, що дасть змогу скоротити час оформлення та видачі біометричних документів громадянам міста.   

 Під час спілкування з колективом та міським головою, Євген Микитенко зазначив, що робота з благоустрою Вугледарського міського сектору – це зразок консолідованої роботи з місцевою владою: «Надання на належному рівні якісних адміністративних послуг, що входять до компетенції Державної міграційної служби  – наші безпосередні щоденні завдання. Разом з цим, ми постійно працюємо в напрямку вдосконалення та покращення умов, в яких отримують такі послуги мешканці нашої області. Намагаємося залучати до вирішення тих чи інших господарських питань місцеві органи влади, на території яких знаходяться наші підрозділи. Повне порозуміння знайшли з керівництвом Вугледарської міської ради.  Сьогоднішня робота міського сектору - це справді один з прикладів конструктивної співпраці з органами місцевого самоврядування, але найважливіше - це результат, який полягає в тому, що відтепер оформити біометричні документи можливо в зручних і комфортних умовах та без черг».

В свою чергу Андрій Сілич звернув увагу на те, що наявність ефективно функціонуючої інфраструктури є важливим фактором соціальної стабільності та ефективного господарювання, дозволяє жителям бути впевненими у задоволенні своїх громадянських потреб, уваги до своїх прав і свобод. А підключення додаткового робочого місця дозволить кожному, хто цього прагне, своєчасно та якісно пройти усю процедуру оформлення біометричних документів європейського зразка.

Головне управління ДМС у Донецькій області