Начальник міграційної служби Вінниччини прийняв участь у відкритті ЦНАПу у м. Козятин

Начальник міграційної служби Вінниччини прийняв участь у відкритті ЦНАПу у м. Козятин

Начальник міграційної служби Вінниччини прийняв участь  у відкритті ЦНАПу у м. Козятин

Від сьогоднішнього дня мешканці міста Козятина та району мають змогу оформити паспорт громадянина України у вигляді ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм у місцевому Центрі надання адміністративних послуг.

26.11.2018 року о 16.00 годині, привітати громаду міста, завітали голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, начальник управління ДМС України у Вінницькій області Борис Наливайко, міський голова міста Козятина Олександр Пузир.

«Козятинська громада досягла значних успіхів у надані адміністративних послуг. А від сьогодні розпочинається оформлення та видача ID-карток і закордонних паспортів. Цей крок є абсолютно логічним і громада міста стає на крок ближче до сусідів. Усе, що робить ваша міська рада є прикладом для інших. ЦНАПи – це перш за все якісна та вчасна послуга, і засіб протидії з корупцією. Через такі прозорі офіси ми можемо викорінити дане явище, адже для надання адміністративної послуги громадянину, - окремий кабінет чиновнику не потрібний. Тож бажаю, аби ваш ЦНАП став показовим не лише для ОТГ, а й для інших районних центрів», - зазначив Валерій Коровій.

Борис Наливайко привітав мешканців міста Козятина із запровадженням Центру надання адміністративних послуг та повідомив, що Козятинським РВ УДМС у поточному році оформлено 2182 паспорти у вигляді ІД-картки та 4059 закордонних біометричних паспортів. До бюджету району по лінії міграційної служби за надані адміністративні послуги надійшло 1 млн. 472 тис. гривень. Крім цього Борис Наливайко пообіцяв із свого боку методичну і практичну допомогу у роботі з питань міграційної служби.

«Сьогодні ми стали ще на крок ближче до наших мешканців і це дуже відповідальна послуга. Працівники Центру пройшли стажування та навчання в управлінні міграційної служби області, тож послуги із оформлення та видачі ID-карток та закордонних паспортів надаватимемо швидко і якісно», - повідомила керівник Центру Оксана Бортняк.

Управління ДМС у Вінницькій області