Начальник мігріційної служби Полтавщини взяв участь в обговоренні проекту Стратегії розвитку системи…

Начальник мігріційної служби Полтавщини взяв участь в обговоренні проекту Стратегії розвитку системи МВС України

Начальник мігріційної служби Полтавщини взяв участь в обговоренні проекту Стратегії розвитку системи МВС України

Зустріч відбулася 21 вересня в обласному главку поліції Полтавщини за участі представників органів виконавчої влади, діяльність яких координується МВС, громадської ради при МВС України, вищих навчальних закладів а також громадськості.

Заступник начальника поліції Полтавської області Сергій Чиж повідомив присутнім, що запропонований проект є результатом взаємодії МВС, центральних органів виконавчої влади, які координуються міністром, Консультативної місії Європейського Союзу, а також інших міжнародних і національних експертів. Принципи Стратегії були закладені ще у 2014 році.

Представник Громадської ради при МВС України (ГО «Світло Надії») Вікторія Лоза запевнила, що відомство готове сприймати й аналізувати пропозиції і дослухатися до запропонованих порад.

Зустріч пройшла у форматі активної дискусії. Кожен із присутніх висловив свої пропозиції та зауваження, які будуть розглянуті в установленому порядку.

Презентація Стратегії розвитку системи МВС України відбудеться у Полтаві найближчим часом. Нагадаємо, що контроль за реалізацією стратегії та загалом за роботою МВС буде покладено на громадськість. Тож для отримання якісного результату учасники закликали громадськість долучитися до роботи.

Управління ДМС у Полтавській області