Начальник УДМС України в Рівненській області Лілія Драпчинська відвідала підшефний навчально-реабілітаційний…

Начальник УДМС України в Рівненській області Лілія Драпчинська відвідала підшефний навчально-реабілітаційний центр "Особлива дитина"

Начальник УДМС України в Рівненській області Лілія Драпчинська відвідала підшефний навчально-реабілітаційний центр

Вітати особливих дітей  – особлива атмосфера…

1 грудня, у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі "Особлива дитина" відбувся святковий фестиваль пісні. Урочистий захід присвячувався відзначенню Міжнародного дня людей з особливими потребами, який традиційно святкується в Україні 3 грудня.

Колектив Рівненської міграційної служби, на чолі з її керівником Лілією Драпчинською,  з 2005 року піклується про навчально-реабілітаційний центр та надає посильну допомогу для її вихованців. 

Лілія Драпчинська   привітала колектив НВК «Особливої дитини» з успішною роботою, орієнтовану на  навчання та реабілітацію дітей з особливими потребами, і відзначила дбайливе ставлення до  вихованців, які завдяки невтомній праці педагогів досягають у подальшому житті високих успіхів. Керівник служби підкреслила необхідність забезпечення рівних прав інвалідів, зокрема дітей, та їх участі в житті суспільства.

 Начальник міграційної служби завітала на свято з подарунком, визначеним для потреб закладу.

Задля донесення важливої мети піклування про діток з особливими потребами, вихованці унікального в області та Україні спеціалізованого закладу, організували для запрошених свято музики та співу. Талановити діти вкотре довели - вони здатні активно приймати участь у всіх сферах життя, в тому числі й культурно-мистецьких заходах міста та країни.

На святі були присутні очільники міської ради та благодійники, серед них і працівники Рівненської міграційної служби. Колектив Центру привітали подарунками учні  міських шкіл та Рівненської музичної школи № 1 ім. М. В. Лисенка.

Завідувач НВК «Особлива дитина» Ольга Пєтух нагородила начальника Рівненської міграційної служби Лілію Драпчинську  подякою від закладу за активну співпрацю та багаторічну шефську допомогу.

Управління ДМС у Рівненській області