Начальник УДМС України в Рівненській області взяла участь у спільній нараді керівництва ГУНП області…

Начальник УДМС України в Рівненській області взяла участь у спільній нараді керівництва ГУНП області та центральних органів виконавчої влади

Начальник УДМС України в Рівненській області взяла участь  у спільній нараді керівництва ГУНП області та центральних органів виконавчої влади

8 лютого керівник Рівненської міграційної служби Лілія Драпчинська взяла участь у спільній нараді керівництва ГУНП з центральними органами виконавчої влади з питань підготовки до проведення профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Захід відбувся в актовій залі ГУНП в Рівненській області за присутності представників органів охорони державного кордону області, Служби безпеки України Рівненського регіону та  керівництва органів виконавчої влади діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністерство внутрішніх справ.

Начальник УДМС в Рівненській області озвучила на нараді інформацію про міграційну ситуацію на території Рівненської області та представила результати профілактичних заходів за 2017 рік.

 « Враховуючи загальнодержавний рейтинг за кількісними показниками виявлених порушень правил перебування іноземців в Україні, Рівненський регіон знаходиться нижче середніх значень», - зауважила Лілія Драпчинська.    «Отож, основна увага у подальшій співпраці робочих груп ГУНП та УДМС  базуватиметься на ефективності перевірок, якості документування та результативності прийнятих кінцевих рішень», - зазначила у своєму виступі керівник Рівненської міграційної служби.

Управління ДМС у Рівненській області