Начальник УДМС в Житомирській області взяв участь у програмі «Віч-на-віч»

Начальник УДМС в Житомирській області взяв участь у програмі «Віч-на-віч»

Начальник УДМС в Житомирській області  взяв участь у програмі «Віч-на-віч»

Начальник Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області Олександр Радько та відомий житомирський експерт-політолог Володимир Піньковський в прямому ефірі програми Леоніда Харшана «Віч-на-віч» спілкувалися з глядачами обласного телебачення щодо безвізового режиму для українців з Європейським Союзом.

Гості студії привітали українців з тим, що з 11 червня наші громадяни можуть вільно  подорожувати Європою,  маючи біометричний паспорт.

Під час розмови, житомиряни почули думку та коментар експертів щодо  запровадження безвізового режиму, його суспільне, політичне і історичне значення для нашої держави.

Начальник обласного управління ДМС розповів наскільки зросла кількість громадян, які бажають отримати біометричний паспорт, його вартість, де у Житомирі можна отримати такий паспорт, який час це займе та чи можуть українці, маючи біометричний паспорт, працевлаштуватися за кордоном, або навчатися.

Як зазначив Олександр Сергійович, незважаючи на ажіотаж, який виник в останні дні, ситуація є повністю контрольованою і робота із забезпечення наших співгромадян новими сучасними біометричними документами продовжується, а сфера їх застосування й надалі розширюватиметься.

Своїми враженнями щодо безвізу поділився і Володимир Піньковський.

Управління ДМС у Житомирській області