Начальник Управління ДМС в області з робочим візитом відвідав Центр надання адміністративних послуг…

Начальник Управління ДМС в області з робочим візитом відвідав Центр надання адміністративних послуг Житомирської райдержадміністрації

Начальник Управління ДМС в області з робочим візитом відвідав Центр надання адміністративних послуг Житомирської райдержадміністрації

Керівник міграційної служби Житомирської області Олександр Радько з робочим візитом відвідав Центр надання адміністративних послуг Житомирської РДА, який є першим ЦНАПом на Житомирщині, що здійснює  прийом  та  видачу  документів  для виготовлення  біометричних  паспортів  для  виїзду  закордон  та id-карток  громадянина  України.

Як повідомив начальник Центру Ігор Палій, завдяки тісній співпраці з УДМС в області з лютого місяця цього року у приміщенні Житомирської райдержадміністрації встановлено та функціонує робоча станція для оформлення біометричних документів усім бажаючим.

За цей час працівниками Центру  надано адміністративних послуг по оформленню паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон майже двом тисячам громадян. Бюджет міста Житомира поповнився на більш як півмільйона гривень.

Начальник УДМС в області відмітив, що Центр розміщений в центральній частині міста Житомира, де розвинута транспортна інфраструктура, на прилеглій території передбачено місце для безоплатної стоянки автомобільного транспорту, вхід облаштований пандусом для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Також Олександр Сергійович відзначив доступність, відкритість та прозорість при наданні послуг, дотримання відповідних стандартів надання таких послуг та оперативність у вирішенні питань.

Позитивний досвід роботи ЦНАПу Житомирської РДА слугуватиме відкриттю таких установ по всій області.

Управління ДМС у Житомирській області