Нарада щодо визначення порядку спільних дій під час проведення цільових профілактичних заходів…

Нарада щодо визначення порядку спільних дій під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант»

Нарада  щодо визначення порядку спільних дій під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою  «Мігрант»

Сьогодні у Головному  управлінні  ДМС України в м. Києві під керівництвом  першого заступника начальника Войналовича М.В,  спільно з представниками Національної поліції України  та Державної прикордонної служби була проведена нарада  щодо визначення порядку спільних дій під час проведення цільових профілактичних заходів  з нагляду та контролю у  виконанні законодавства в міграційній сфері під умовною назвою  «Мігрант», підтримання взаємодії та здійснення контролю за реалізацією завдань.

Цього разу операцію "Мігрант" планується провести у 2 етапи:  підготовчий  з 05 по 20 лютого  та практичний з 21 лютого до 30 квітня.

Такі заходи  проводяться в Україні регулярно і спрямовані на попередження та припинення злочинів, які вчиняються іноземцями, посилення охорони громадського порядку, захист національних інтересів.

Про  хід та результати будемо інформувати додатково.

Головне управління ДМС у місті Києві