Небезпечного вірмена видворили із України

Небезпечного вірмена видворили із України

Небезпечного вірмена видворили із України

18 грудня працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Запорізькій області був супроводжений до Борисполя та примусово видворений за межі країни громадянин Вірменії.  

Ще в жовтні 2018 року фахівцями міграційної служби були здійснені заходи щодо виконання рішення суду про примусове видворення вірмена-нелегала з України -  узгоджено та вирішено питання з Посольством Вірменії в Україні щодо документування свідоцтвом на повернення до батьківщини іноземця та за рахунок держави придбано квиток на літак до Єревану.

Із Запоріжжя вірмена супроводили з початку до Чернігівського ПТПІ , де він перебував з серпня 2018 року, звідти – до аеропорту Бориспіль для здійснення безпосереднього видворення.

Але,  потрапивши до аеропорту, перед початком посадки іноземець почав поводити себе агресивно, викрикував нецензурні слова на рахунок органів державної влади та відмовлявся виконувати рішення про примусове видворення, погрожував здійснити суїцид. Як доказ серйозності своїх намірів - в роті у іноземця виявилося лезо для гоління.

На підставі знервованої та небезпечної для оточуючих людей поведінки іноземця, авіакомпанія відмовилась приймати його на борт літака і небезпечного порушника довелося повторно поміщувати до Чернігівського ПТПІ.

Агресивні хитрощі не призвели до бажаного результату, а подану нелегалом апеляцію суд відхилив, тому іноземцю довелося на цей раз самостійно купувати білет додому. До України йому тепер заборонено в’їжджати п’ять років.  

 

Управління ДМС у Запорізькій області