Ніжинщина активно готується до проведення практичного етапу міжвідомчої операції «Мігрант»

Ніжинщина активно готується до проведення практичного етапу міжвідомчої операції «Мігрант»

Ніжинщина активно готується до проведення  практичного етапу міжвідомчої операції «Мігрант»

Днями у   Ніжинському міському відділі УДМС України в Чернігівській області відбулася міжвідомча координаційна  нарада  у рамках підготовчого етапу проведення спільних профілактичних заходів з виявлення та протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант».  

У засіданні  під головуванням начальника терпідрозділу Світлани Іваненко взяли участь керівники Ніжинського відділку поліції ГУНП в області підполковника поліції Володимир Бойко та Ніжинського міського відділу УСБ України в області  Сергій Бобруйко.

У ході зустрічі учасники визначили основні завдання проведення цільових профілактичних заходів із запобігання та протидії нелегальній міграції, зокрема склали спільні  графіки, обговорили питання щодо обміну інформацією у разі виявлення порушень чинного міграційного законодавства іноземними громадянами та особами без громадянства. Також присутні узгодили перелік об’єктів на території м. Ніжина та Ніжинського району, на яких будуть проводитись відпрацювання по операції «Мігрант».

Отож попереду у міграційників та правоохоронців Ніжинщини нелегка клопітка  робота з виявлення незаконних мігрантів,  про результати якої буде повідомлено у ході операції, яка триватиме з 21 лютого по 30 квітня 2018 року.

Управління ДМС у Чернігівській області