Нові можливості для уманчан: записатися до електронної черги в Уманському РВ відтепер можна і…

Нові можливості для уманчан: записатися до електронної черги в Уманському РВ відтепер можна і через термінал у підрозділі

Нові можливості для уманчан: записатися до електронної черги  в Уманському РВ відтепер можна і через термінал у підрозділі

Відсьогодні в Уманському районному відділі УДМС України в Черкаській області (м. Умань, вул. М. Залізняка, 3) функціонуватиме повноцінна електронна черга. Якщо раніше для попереднього запису на прийом можна було застосовувати виключно онлайн-сервіс «Електронна черга» на офіційному сайті ДМС або ж подати документи у порядку «живої» черги, то відтепер уманчани мають можливість спланувати візит до міграційної служби, не втрачаючи дорогоцінного часу.  Для отримання послуги необхідно записатися до електронної черги, скориставшись одним із видів запису, прийти в підрозділ міграційної служби відповідно до обраної дати і часу, маючи при собі необхідні документи, включаючи квитанції про оплату встановлених законодавством платежів (оплатити послуги можна у будь-якому відділенні банку або безпосередньо у підрозділі ДМС).

Запис до електронної черги в Уманському РВ можна здійснити трьома способами:

  1. через термінал у підрозділі міграційної служби, отримавши талон на попередній запис;
  2. через термінал у підрозділі міграційної служби, отримавши талон у поточну чергу протягом дня;
  3. через онлайн-сервіс «Електронна черга» на сайті ДМС → https://dmsu.gov.ua/services/online.html, отримавши СМС-повідомлення з обраною датою і часом.

Наголошуємо, що запроваджена система електронної черги не допускає запізнення, тому у  випадку відсутності громадянина у приміщенні підрозділу міграційної служби у момент виклику, запис до електронної черги буде анульовано системою.

Детальніша інформація щодо оформлення біометричних документів та запису до електронної черги на сайті ДМС України за посиланням → https://dmsu.gov.ua.

Управління ДМС у Черкаській області